Narrowcasting systeem kopen

Narrowcasting wordt om terechte redenen steeds populairder, en bedrijven springen daarop in, waardoor je tegenwoordig de keuze hebt uit verschillende narrowcasting systemen. Er zijn bedrijven die hun eigen systemen ontwikkelen, waarbij de hardware en software goed op elkaar aangesloten zijn. Ook heb je de keuze uit diverse open source narrowcasting systemen.

Een uitgebreide, veelzijdige en gebruiksvriendelijke oplossing voor narrowcasting vind je bij DiGisigning. Wij werken met ons eigen CMS-systeem, in combinatie met op maat geleverde hardware. Voor elke situatie bieden wij narrowcasting systemen die precies aan je behoeften voldoen.
sportschool

 

Narrowcasting systemen: de oplossingen van DiGisigning

DiGisigning beschikt over hardwareoplossingen die ideaal aansluiten op de behoeften van narrowcasting systemen. De beeldschermen die wij gebruiken voor narrowcasting hebben een langere levensduur dan een normale televisie en kunnen ook gebruikt worden in een extra warme, koude of stoffige omgeving. Deze schermen zijn er tegen bestand om uren achter elkaar aan te staan, desnoods 24 uur per dag.

Daarnaast kan de content die op de narrowcasting schermen getoond wordt dynamisch zijn. De laatste nieuwsberichten, het weer, de nummers van de klanten die aan de beurt zijn bij de balie, het kan allemaal getoond worden op de bij jou geplaatste schermen.

 

Het verschil tussen de verschillende systemen

DiGisigning beschikt over totaaloplossingen op het gebied van narrowcasting systemen. Alles is perfect op elkaar afgestemd en het geheel is zeer flexibel. Andere systemen, vooral de open source varianten, kennen deze eenheid vaak in mindere mate. Deze systemen zijn vaak niet goed toegesneden op de specifieke hardware die je gaat gebruiken. Niet alle functies zijn dan aanwezig, of het systeem is juist onnodig complex, omdat het alle mogelijk voorkomende situaties probeert te ondervangen. De perfecte eenheid met gebruiksvriendelijke bediening kenmerkt het unieke karakter van de narrowcasting systemen van DiGisigning.

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een narrowcasting oplossing die perfect bij jouw behoeftes past? Neem dan contact op met DiGisigning, dé specialist in Digital Signage!