Skip to content

Over ons

Wat doet DiGisigning?

DiGi Signing ontzorgt op het gebied van campagnes en acties. Dit doen we door campagnes te ontwerpen, publiceren en beheren. Het enige wat wij nodig hebben, is de gewenste informatie die jij wilt delen met je doelgroep.

Digital Signage heeft een grote sprong voorwaarts genomen. Het is echter een wereld met zoveel aanbieders en mogelijkheden, dat je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Kies daarom een partner die je de weg wijst door dit web aan mogelijkheden, die je deskundig kan adviseren en die alles kan realiseren wat jij wilt doen op het gebied van Digital Signage. DiGi Signing biedt veelzijdige en gebruiksvriendelijke hardware en software oplossingen voor Digital Signage.

Je kunt door middel van Digital Signage de informatievoorziening verbeteren, adverteren met producten of diensten of je klanten of bezoekers vermaken tijdens het bezoek aan je pand of terrein. DiGi Signing helpt jou om het potentieel van dit krachtige informatie- en marketingmiddel maximaal te realiseren. Je kunt eenvoudig campagnes ontwerpen, publiceren en beheren op meerdere types hoogwaardige schermen. De schermen zelf zijn speciaal gemaakt voor Digital Signage en bieden meerdere voordelen boven het gebruik van normale televisieschermen. Zo hebben ze een langere levensduur, hogere helderheid en beter contrast.

Zoek je een totaaloplossing op het gebied van Digital Signage, die jou tijd bespaart en alles mogelijk maakt wat jij van plan bent? Kies dan voor Digital Signage van DiGi Signing!

Waarom DiGisigning?

Digital Signage is onze expertise en hier zijn we erg trots op! Adverteren gaat sneller en is vaak goedkoper dan geprinte media. Het is een groeiende markt die steeds meer in beeld komt en hierdoor vrijwel direct aandacht trekt wanneer dit ergens wordt gebruikt. Het is een makkelijke manier om snel nieuwe klanten te trekken. Ook de gebruiksvriendelijkheid kent alleen maar positieve kanten, de informatie kan bijna onmiddelijk (zelfs van een afstand) aangepast worden.

Digital Signage kan voor veel doeleinden gebruikt worden. Het kan gebruikt worden voor promoties, informatie over openingstijden of over laatste nieuwtjes, wachttijden of om nieuwe producten te promoten. Het kan helpen bij omzet en het vergroten van het klantvertrouwen, door de uitstraling die het met zich meebrengt.

TREK AANDACHT

Digital Signage trekt meteen de aandacht, interactieve beeldschermen maken het zelfs nog leuker!

IN EIGEN HUISSTIJL

De informatie wordt weergegeven in de huisstijl van je bedrijf!

MAKKELIJK COMMUNICEREN

Digital Signage zorgt voor makkelijke en duidelijke communicatie

TREK KLANTEN

Digital Signage zorgt voor een professionele uitstraling, waardoor klanten graag terugkomen.

MAKKELIJK AAN TE PASSEN

Wij passen advertenties, promoties of nieuwsberichten in korte tijd voor je aan!

OP HET JUISTE MOMENT

De schermen kunnen zelfs aan en uit op zelf te bepalen tijden

Wat is Digital Signage?

Digital Signage is het plaatsen van schermen op een bepaalde gewenste locatie, waar informatie getoond wordt. Dit kunnen advertenties, openingstijden, acties, menu’s of andere boodschappen zijn. Digial signage kan interactief weergegeven worden, met gebruik van touchscreens. Ook kan het dynamisch zijn, door het laatste nieuws of weerbericht te tonen. Het is makkelijk van een afstand te bewerken en te beheren.

menuboard digital signage

Waar kan Digital Signage voor gebruikt worden?

De mogelijkheden voor Digital Signage zijn grenzeloos! Het kan bijna door iedereen gebruikt worden om informatie te tonen. Hierbij kan men denken aan marketing, entertainment, of bijvoorbeeld als informatiebord.
Om een paar voorbeelden te noemen kan men nieuwe producten promoten, een bepaalde actie uitlichten of evenementen tonen.
Als je vragen hebt over deze dienstverlening neem dan gerust contact met ons op!