Skip to content

Toepassingen

reclame display detailhandel

Detailhandel

De detailhandel is veruit het meest populaire gebied voor Digital Signage en is een concurrerend strijdtoneel met winkels die allemaal vechten om de aandacht van klanten te trekken. In vergelijking met statische bewegwijzering legt Digital Signage 400% meer weergaven vast. De meeste van onze Digital Signage-oplossingen kunnen worden gebruikt in winkelruimten; Android-reclamedisplays voor promotie in de winkel, onze aanraakschermreeksen voor klantbetrokkenheid en aankopen en High Brightness Monitors voor naar buiten gerichte vensters.

Horeca

Deze sector is het snelst groeiende gebied voor Digital Signage. Grote fastfoodketens maken al gebruik van de enorme voordelen van Digital Signage en het is geen verrassing, omdat dit een stijging van 31,8% in het totale verkoopvolume oplevert1. We hebben verschillende reeksen die ideaal zijn voor menubordtoepassingen, zoals onze Android-reclamedisplays, die een gemakkelijk afneembaar gehard glazen front hebben, en onze netwerk digitale menuborden, die zijn ontworpen als een complete, kosteneffectieve pakketoplossing.

horeca display
bewegwijzering

Bewegwijzering

Vervoerscentra zoals luchthavens, trein- en busstations en zelfs bushaltes zijn de meest voorkomende plaatsen om Digital Signage tegen te komen; ze benutten de voordelen ervan al een aantal jaren. In feite kan 90% van de treinpassagiers het doelwit worden van Digital Signage3. Onze professionele monitoren zijn ideaal voor weergave van vlucht- en businformatiesystemen om aankomsten en vertrekken te tonen, terwijl onze Android Advertising Displays en LCD Video Walls kunnen worden gebruikt in belastingvrije zones van luchthavens voor reclame.

Onbemande receptie

Horeca-instellingen zoals hotels, resorts, nachtclubs en horecagelegenheden hebben een vast publiek op zoek naar informatie, zodat ze een natuurlijke thuisbasis zijn voor Digital Signage. Mooie displays, zoals onze elegante Android vrijstaande digitale posters en aan de wand gemonteerde Android-reclamedisplays, kunnen echt een groot verschil maken in de algehele esthetiek van een horecagelegenheid en kunnen bij correct gebruik de klanttevredenheid met 46% verhogen.

onbemande receptie
presentatie

Presentatie

De integratie van technologie in de kantoorruimte is niet nieuw, maar de reeks toepassingen voor Digital Signage in bedrijfsomgevingen blijft groeien. Het meest voor de hand liggende gebruik voor Digital Signage op bedrijfslocaties is in de directiekamer, met behulp van LCD-videomuren en infrarood interactieve aanraakschermen als presentatietools. Een ander ontwikkelingsgebied in deze omgeving is het gebruik van Digital Signage voor interne communicatie, omdat het de betrokkenheid van medewerkers verbetert en de productiviteit met 20% -25% 1 verhoogt.